Service


DE BESTE AANBIEDING VOOR UW ZEILVAKANTIE!

Wij streven er naar altijd de beste aanbieding voor uw vaarvakantie te doen. Wij hebben scherpe afspraken met onze partners in Kroatië, Griekenland, Italie en Turkije voor het huren van catamarans, motor- en zeiljachten. Ons motto luidt: persoonlijke service, kwaliteit en altijd de beste prijs!

PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID

In de prijslijsten vindt u de adviestarieven van de diverse charteraars van zeiljachten en motorjachten in Kroatië en Griekenland. Er zijn echter altijd diverse kortingen mogelijk op de huurprijs. Het prijsverschil zit in onze vrijblijvende offerte die u binnen 24 uur na aanvraag ontvangt.

Daarnaast kunt u bij jachtenhuren.nl direct op beschikbaarheid zoeken. Ook hier kunt u dan vrijblijvend een offerte aanvragen en is de getoonde prijs slechts de adviesprijs. Vul nu uw wensen bij zoek & boek in voor de beschikbaarheid en adviesprijs van het door u gewenste jacht.

ALTIJD DE BESTE PRIJS!

Hoe maakt jachtenhuren.nl deze scherpe aanbiedingen?

Door onze directe manier van werken kunnen wij op het hele boekingstraject kosten besparen. Geen dure, glanzende folders of andere kostengenererende verkoopmiddelen. Deze besparingen komen direct terug in de huurprijs voor de klant. U boekt bij ons goedkoper dan direct boeken bij de verhuurder in het buitenland met als bijkomend voordeel dat u een overeenkomst sluit met een Nederlandse organisatie met SGR dekking tegen faillissement van de jachtverhuurder!!

SERVICE

Wij bieden een top-service en staan altijd met raad en daad voor u klaar om u een zorgeloze zeilvakantie te bezorgen. Wij bieden een aantal extra´s die u bij andere aanbieders niet tegenkomt:

  • Vaste contactpersoon: na boeking van uw zeilvakantie wijst jachtenhuren.nl u een vaste contactpersoon toe die u vóór, tijdens en na uw vakantie in Kroatië of Griekenland voor al uw vragen kunt aanspreken.
  • Aanvullende reisinformatie: wij geven tips & tricks voor de diverse bestemmingen in Kroatië en Griekenland, vaarroutes en informatie aangaande uw heen- en terugreis en eventuele overnachtingsmogelijkheden.
  • Reddingsvesten voor de kinderen gratis: vanzelfsprekend zijn op al onze zeiljachten en motorjachten altijd voor alle volwassenen reddingsvesten aanwezig. jachtenhuren.nl heeft echter ook, zonder meerkosten, reddingsvesten voor de kleintjes. Van tevoren leeftijd en gewicht doorgeven en bij aankomst liggen de reddingsvesten voor u klaar op de boot, dit scheelt weer in de veelal beperkte bagageruimte op een schip of vliegtuig!
  • Veiligheidsnet gratis: zonder meerkosten voorzien wij uw zeiljacht rondom van een veiligheidsnet tussen de zeereling. Hierdoor is het extra veilig voor de allerkleinsten en uw huisdieren. Wanneer u bij boeking doorgeeft hiervan gebruik te willen maken zorgen wij dat het net bij uw aankomst reeds op het zeiljacht gemonteerd is!
  • Boodschappenservice: op verzoek zet jachtenhuren.nl bij aankomst in Kroatië of Griekenland alle door u opggegeven boodschappen op de boot klaar!
  • Schipper service: Heeft u weinig tot geen ervaring dan is dat bij jachtenhuren.nl ook geen probleem! U laat het sturen en manouvreren van uw motor- of zeiljacht liever over aan een ervaren schipper die u de mooiste ankerplekken en baaien in Kroatië en Griekenland laat zien. U kunt dan gebruik te maken van de schipper service. Informeer hier naar bij jachtenhuren.nl!

 

GEEN BORGRISICO
Schade aan gehuurde jachten kost niet alleen geld, maar bederft vaak ook de vakantiepret en de relatie met de verhuurder, die het schip in goed vertrouwen meegaf. Jachtenhuren.nl biedt e mogelijkheid om het verlies van de borgsom af te dekken middels een verzekering.

Voor de duidelijkheid; alle door ons verhuurde jachten zijn volledig all-risk verzekerd. Relatief kleine schades worden niet bij de verzekeraar geclaimd, maar door de eigenaar van het jacht zelf betaald. De eigenaar / verhuurder houdt dit bedrag, het zogenaamde eigen risico, vervolgens in van de door u betaalde borgsom. De hoogte van deze borgsom is derhalve gelijk aan de hoogte van het eigen risico. Meestal is dit een bedrag tussen de duizend en tweeduizend euro.

Een ongeluk zit in en klein hoekje
En het kan de beste overkomen. Het bijbootje van de kinderen wat tegen het schip vaart, een vervelende windvlaag net als u wilt aanleggen. Een lijn in de schroef waardoor er sleephulp moet komen. Iedereen kent de voorbeelden, en iedereen weet hoe vervelend het is. Je huurt een jacht en moet vervolgens melden dat je het hebt beschadigd.

Waarborgsom verzekerd
Daarom hebben we een verzekeringsvorm aan onze dienstverlening toegevoegd, de afkoopverzekering voor de borgsom. Hierbij betaalt u afhankelijk van de hoogte van de huursom om een verzekeringspremie; €50,- indien het huurbedrag lager is dan € 2.000,- en € 100,- als het huurbedrag hierboven ligt.

Het voordeel voor klanten van jachtenhuren.nl
Het voordeel is duidelijk: u loopt geen financieel risico. In het geval van schade keert de verzekering het inghouden bedrag aan u uit met een eigen risico van 15% van de hoogte van de waarborgsom.

Verzekering afsluiten
Bij de documenten die we u toesturen na boeking ontvangt u van ons een voorstel om deze verzekering af te sluiten. De keuze is aan u en u hoeft zelf niets te ondernemen