Flottielje zeilen & meezeilen | Kroatië - Griekenland


Heb je voldoende zeilervaring om zelfstandig te varen, maar je vindt het prettig om terug te kunnen vallen op de kennis van een ervaren schipper? Dan is flottielje zeilen voor jou dé formule voor een onbezorgde zeilvakantie. Heb je weinig ervaring dan kan je ook MEEZEILEN op het schip van de flottieljeleider.

Voordelen van zeilen in een flottielje:

  • Overdag zelfstandig varen.
  • Ervaren flottielje leiding in de buurt.
  • Gezelligheid van de flottielje groep.
  • Kinderen hebben vakantievriendjes.

 

Routes

Kroatie

ROUTE 1 vanuit Sukosan: WATERVALLEN ROUTE

ROUTE 2 vanuit Sukosan: KORNATI EILANDEN

ROUTE 3 vanuit Split: ZUIDELIJKE EILANDEN 

Griekenland

ROUTE 4 vanuit Athene 

  


Wat is flottielje zeilen?

Samen met andere jachten vorm je een groep die wordt begeleid door een ervaren flottieljeleider. De tocht is voor u uitgestippeld en voert langs de mooiste plekken van Kroatie of Griekenland. Iedere dag zeil je naar een afgesproken havenplaats of baai. Je kan alleen zeilen of samen met andere boten uit de flottielje, net waar je zin in hebt!

De flottielje leiding met een ervaren flottieljeleider is nooit ver weg en altijd bereikbaar. 's Avonds ligt iedereen in dezelfde haven. Je hebt de gezelligheid van een groep als je daar zin hebt en kinderen maken gemakkelijk vriendjes! Iedere ochtend worden de route van de dag, de weersverwachting en eventuele obstakels onderweg besproken. Ook heeft de flottieljeleider tips voor restaurants en bezienswaardigheden op de plaats van bestemming. Klik hier voor de meest gestelde vragen over flottielje zeilen.

Jachtenhuren.nl heeft een uitstekende reputatie in de zeilwereld. Wij werken alleen met de beste, ervaren flottieljeleiders. Met trots kunnen wij zeggen dat veel klanten jaarlijks terugkeren voor een perfect geregelde zeilreis, goede en enthousiaste begeleiding en kwalitatief de beste schepen!