Meezeilen / Zeilinstructie Kroatie


Ook voor diegenen die zelf geen ervaring met zeilen of schipperen hebben, heeft jachtenhuren.nl een vaarvakantie in Kroatië en Griekenland. Het is mogelijk om mee te varen op het moederschip van de flottieljeleider. Liefhebbers kunnen op deze manier ook nog wat opsteken!

Aan boord
Tijdens de dagtochten kun je veel opsteken over het actief zeilen, manouvreren en alles wat bij het op pad gaan met een zeiljacht komt kijken. De flottieljeleider zal je hier veel over kunnen vertellen en kan ook inschatten welke trainingen en cursussen er nodig zijn om in de toekomst zelfstandig vaarvakanties te kunnen ondernemen.

Als je liever wil ontspannen is dat ook geen probleem! Onze schippers kunnen de volledige handling van het jacht alleen aan. Een helpende hand bij het manouvreren in de authentieke Kroatische of Griekse marina's is echter altijd welkom!

Kosten
De kosten voor meezeilen bedragen € 450,- per persoon per week op basis van 2 peronen per hut. U verblijft aan boord van een luxe zeiljacht en heeft de beschikking over een eigen hut. Er wordt aan boord aanvullend een scheepskas aangelegd van ca. € 95,- waaruit alle dagelijkse kosten worden betaald zoals liggelden, brandstof en boodschappen aan boord voor ontbijt en lunch. (De schipper is van een bijdrage vrijgesteld.)